Kuhinja

Kuhinja

Pri nas so doma predvsem jedi na žlico, kar se v planinah tudi spodobi. Obiskovalci lahko izberejo: divjačinski golaž, ki ga postrežemo v kruhovi skodelici, gobovo mineštro z ajdovimi žganci in ocvirki za povrh, ričet s prekajenim mesom, gorjanski fižol, vampe na tržaški način in nepogrešljivo joto s prekajenim mesom.

Seveda vam pripravimo tudi druge jedi iz jedilnega lista, ob nedeljah pa tudi družinska nedeljska kosila.

Za skupine imamo pripravljene različne menije, prilagojene glede na dogodek. Na željo naročnika pa pripravimo tudi izbrane jedi z izbranimi vini.

V koči lahko pripravimo tudi hladno topli bife ali catering na izbrani lokaciji na Gorjancih.

Vsak vikend pripravimo tudi presenečenje za naše goste iz ponudbe: Izbrana vikend ponudba iz neokrnjenih gorjanskih gozdov.

V tej ponudbi uporabljamo naravne darove, ki jih najdemo na neokrnjenih Gorjancih.

Tako za vse naše jedi in napitke uporabljamo bistro, pomlajevalno studenčnico Gospodično.

Spomladi pripravimo prve sezonske jedi in napitke iz čemaža, trobentic, regrata, mladih kopriv, dišeče perle, smrekovih vršičkov…In potem naprej skozi leto iz jurčkov, lisičk, bezgovega cvetja, gozdnih jagod in borovnic , bukovih ostrigarjev, štorovk, robid, malin, divjih češenj, kostanja, dežnikaric…

Ker vemo, da prazna vreča ne stoji pokonci, se bomo potrudili, da boste iz Gospodične odšli zadovoljni in svoje zadovoljstvo potrdili s ponovnim obiskom, ko boste s seboj pripeljali še svoje najdražje, prijatelje, sodelavce ali morda poslovne partnerje.

Galerija

Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja Kuhinja