Restavracija

Restavracija

Na 828 metrov nadmorske višine, daleč stran od mestnega vrveža, vas pričakuje najvišja ležeča restavracija v novomeški občini.

Ponaša se s 100 sedeži na terasi, iz katere seže pogled po celotni novomeški kotlini in vse do našega očaka Triglava. Tudi v notranjosti koče imamo v dveh sobah 100 sedežev. V eni izmed njih se lahko pozimi pogrejete ob krušni peči, v drugi pa vas lahko pogreje in okrepča šilce enega izmed 30 vrst domačega žganja. Poleg jedi, ki so predstavljene v naslednjem linku Kuhinja, vam ponudimo tudi izbrano pijačo, med katero sodijo: bezgov sok in limonada iz bistre studenčnice, dolenjski posebnež Cviček iz Trške Gore, belokranjski Repičan in Metliška črnina iz Krmačine, ekološko pridelan Refošk iz Slovenske Istre…

Pri nas so dobrodošle tudi večje skupine izletnikov, tako, da lahko organizirate sindikalni izlet ali zgolj sestanek, rojstni dan, morda obletnico mature ali šolo v naravi. V kolikor se zadržite pri nas pozno v noč imamo na voljo tudi 34 ležišč.

Pa ne pozabite s seboj vzeti prazno steklenico, v katero boste za domov natočili pomlajevalno studenčnico, ki vas bo v dolini, z vsako popito kupico popeljala nazaj v mirno in neokrnjeno zavetje Gorjancev.

Galerija

Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija Restavracija